Różowy homar i inne smaki

W środowe słoneczne popołudnie warszawska restauracja PINK LOBSTER zaprosiła znane i lubiane osoby ze świata mediów i show businessu na premierową odsłonę menu letniego. Specjalne dania przygotowane przez Jarka Walczyka, szefa kuchni i współwłaściciela wzbudził ogólny entuzjazm zaproszonych.

Gwiazdy i dziennikarze delektowali się zestawem przystawek, zupą rybną, dorszem przygotowanym w niskiej temperaturze, policzkami wołowymi. „Wisienką na torcie” okazał się deser PINK LOBSTER podawany wg.  specjalnego rytuału.

Ochom i achom nie było końca, a wszyscy goście zapowiedzieli powroty z rodziną i znajomymi. Do grona szczęściarzy, którzy mieli okazję karmić podniebienie rarytasami należą: Anna Oberc, Anna Samusionek, Joanna Racewicz, Ola Ciupa, Olga Kalicka, Sandra Staniszewska, Jakub Kucner, Piotr Zelt, Katarzyna Krawczyk, Milena Rostkowska Galant,  Agnieszka Ludwisiak Wypior, Sandra Staniszewska, Magdalena Antosiewicz, Grzegorz Czepułkowski.

www.pinklobster.pl

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.