NADZIANA, czyli wyjątkowa linia produktów od E.Wedel doczekała się nowej limitowanej wersji. Tym razem miłośnicy czekoladowych słodkości mogą delektować się NADZIANĄ, która łączy intensywny smak czekolady z dodatkową aksamitną warstwą karmelu.
Bogactwo doznań smakowych
Wśród produktów z linii NADZIANA możemy znaleźć praliny w mlecznej czekoladzie z delikatnym wnętrzem oraz tabliczki czekoladowe zarówno mleczne i deserowe w różnych formatach – małym (100 g) i dużym (287 g). Nowa odsłona wzbogacona o karmel stanowi odpowiedź na potrzeby konsumentów o jeszcze bardziej wymagających doznaniach smakowych. Aksamitna receptura nadzienia oraz wspomniane karmelowe wnętrze, dodały jej jeszcze bardziej holistycznego doznania, które tworzy definicję delikatnej czekoladowej przyjemności.
„Połączenie wedlowskiej czekolady i karmelu to klasyka w nowoczesnym wydaniu. Chcieliśmy stworzyć produkt, który łączy kunszt i tradycję z aktualnymi trendami smakowymi. NADZIANA Karmelowa to odpowiedź na uwielbiany w Polsce smak karmelu, dlatego nowa linia oferuje idealne doznania smakowe, przy zachowaniu przyjemności płynącej z kosztowania najwyższej jakości czekolady.” – podkreśla Aleksandra Pankowska, Senior Brand Manager w E.Wedel.
Elegancki design
Podobnie jak dotychczasowe produkty z linii NADZIANA, nowa odsłona przyciąga wzrok eleganckim opakowaniem. Gustowne zestawienie kolorów oraz apetyczne wizualizacje czekoladowych kostek i aksamitnego wnętrza sprawiają, że obok tego produktu trudno przejść obojętnie. Limitowany wariant karmelowy zachowuje w formie graficznej klasę i elegancję.
Nowy produkt to propozycja, której nie mogą przegapić wielbiciele kakaowych słodkości – limitowana czekolada NADZIANA Karmelowa będzie dostępna w sprzedaży od stycznia 2025 roku.
O firmie Wedel:
Wedel od 1851 roku dostarcza konsumentom przyjemność płynącą z intensywnego i głębokiego smaku czekolady i jest podziwiany za kunszt tworzenia produktów najwyższej jakości. W wedlowskim portfolio znajdują się m.in. takie słodycze jak Ptasie Mleczko®, Mieszanka Wedlowska, czekolady, ciastka, wafle, praliny, batony oraz Torcik Wedlowski. Aby konsumenci mogli od środka poznać tajniki powstawania tych kultowych produktów, Wedel stworzył dla nich jedyne takie w Europie, multisensoryczne muzeum czekolady – Fabryka Czekolady E.Wedel, której otwarcie miało miejsce 4 września 2024 roku. W Wedlu zatrudnionych jest obecnie blisko 1300 osób (wliczając pracowników sprzedaży terenowej). Misja Wedla: „Zmieniamy się nieustannie, by budzić radość w nas i w naszych klientach” odzwierciedla filozofię