Autorem dań będzie Szef Kuchni hotelowej restauracji Nova Wola – Paweł Suchenek
Pomysłów na najbliższy weekend może być wiele, ale jednym z najlepszych będzie pobyt w hotelu Crowne Plaza® Warsaw – The HUB i romantyczna kolacja autorstwa Szefa Kuchni – Pawła Suchenka!
Na powitanie czekają dwa koktajle, butelka musującego wina oraz przystawki takie jak: marynowany burak, ser kozi, duszona gruszka i karmelizowane orzechy. Daniem głównym będzie Linguine z homarem, pomidorami i trybulą w kremowym sosie. Na deser będzie czekoladowe trio z owocami leśnymi!
Crowne Plaza® Warsaw – The HUB jest pierwszym hotelem tej marki w Polsce. To jeden z największych na świecie brandów hotelowych typu „upscale”, stworzony z myślą o nowoczesnych osobach podróżujących służbowo. Zmieniające się środowisko pracy oznacza, że goście szukają inspirujących, elastycznych przestrzeni, w których mogliby przebywać i pracować jednocześnie, wyjątkowo zaprojektowana przestrzeń nowego hotelu, zapewnia właśnie taką możliwość.
Szczegóły dotyczące rezerwacji: +48 22 377 3737 / cp.warsawhub@ihg.com
Więcej o Crowne Plaza® Warsaw – The HUB: