Drugie urodziny restauracji Kanapa
Przeczytasz w < 1 minuty

Drugie urodziny restauracji Kanapa

W piątkowy wieczór, 31 stycznia, świętowaliśmy drugie urodziny ukraińskiej restauracji Kanapa. Spotkanie okazało się prawdziwą ucztą dla podniebienia. W specjalnie ułożonym na tę okazję menu znalazły się zarówno cieszące się największą na co dzień popularnością potrawy takie jak czarne pierogi z nadzieniem z sandacza w sosie rakowym czy kotlet po kijowsku, jak również takie rarytasy jak ostrygi z kiszonym agrestem czy sorbet z buraka serwowany osobiście przez szefa kuchni – Stanislava Malovytskiego. Cudowna atmosfera to połączenie kilku elementów: architektonicznej perełki jaką jest przedwojenna willa z ogrodem zaprojektowana przez architekta Feliksa Sedlanowskiego, cudownej obsługi i atrakcji, które przygotował dla gości właściciel – Dmitryi Borysov. Wieczór uświetnił występ ukraińskiego zespołu Lemko Bluegrass Band i degustacja win poprowadzona przez Bisso Atanassova z Beykush Winery.

Drugie urodziny restauracji Kanapa Drugie urodziny restauracji Kanapa Drugie urodziny restauracji Kanapa

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zaloguj się

Zarejestruj się

Reset hasła

Wpisz nazwę użytkownika lub adres e-mail, a otrzymasz e-mail z odnośnikiem do ustawienia nowego hasła.